Hvorfor skal økonomiske biler overveje at opgradere og modificere det originale bilstereosystem?

For økonomiske modeller er prisen på hele køretøjet reduceret, og prisen på noget usynligt og svært at finde udstyr er også reduceret, såsom bilstereo.I dag bliver prisen på biler på markedet lavere og lavere, så andelen af ​​bilstereo i bilprisen er lavere, og det originale bilstereotilbehør skal monteres på bilen med højttalere sammensat af almindelige plastikgrydelapper, papirkegler og små magneter., så det er nemt at forvrænge, ​​når lydstyrken er for høj, endsige nyde stor dynamisk og kraftfuld musik.

Den originale bilstereovært er begrænset til grundlæggende funktioner, normalt cd-radio eller endda kassette/radio, mens dvd, GPS-navigation, Bluetooth, USB, tv og andre funktioner vil dukke op i relativt avancerede modeller.

Effekten er lille.Udgangseffekten fra den originale bilvært er generelt omkring 35W, og den faktiske nominelle udgangseffekt skal være 12W.Nogle biler har ikke fire-kanals udgang, kun to-kanals udgang foran, ingen højttalere bagpå og lav effekt.

De originale bilhøjttalere er generelt sammensat af almindelige plastikgrydelapper, papirkegler og små magneter, og tager ikke højde for lydkvalitetsfaktorer eller har endda bare lyd.

Strøm: Modellen med lav konfiguration er generelt vurderet til 5 W, og modellen med høj konfiguration er generelt vurderet til 20 W.

Materialer: Generelt anvendes almindelige gryderammer af plast og højtalere med papirkegle.Dette materiale er ikke modstandsdygtigt over for høj temperatur, ikke vandtæt, let at deformere og har dårlig stødmodstand;

Ydeevne: Baskontrollen er ikke god, keglen kan ikke lukkes, når den vibrerer, lydstyrken er lidt højere, og forvrængning er tilbøjelig til at forekomme;diskanten bruges som en crossover gennem en lille kondensator, effekten er dårlig, lyden er kedelig og ikke gennemsigtig nok;

Effekt: Hele sættet af højttalere vil stort set ikke påvirke radiolytning, men ved genafspilning af musik er den åbenbart magtesløs.

Specielt for hovedenheden konfigureret med 2-kanals udgang er der kun ét par højttalere i hele bilen, som har lyd, men det er ikke en lydkvalitet og lydeffekt nydelse;hovedenheden konfigureret med 4-kanals udgang er naturligvis forbedret sammenlignet med 2-kanals, Hovedenheden med 12W nominel udgangseffekt kan dog ikke forbedre lydeffekten, og med kun 5-20W højttalere er lydeffekten selvindlysende.

Den originale bil har ikke et subwoofer-system.Hvis du vil lytte til god lydkvalitet, kan du selvfølgelig ikke undvære tilstrækkelig og god basydelse, men nogle køretøjer på markedet overvejer ikke, om baseffekten overhovedet er vigtig, så den originale bilstereo vil ikke have en rigtig baseffekt.

Er bilen i fremtiden stadig kun et transportmiddel?Nogle bilejere svarede: "Tror ikke, at bilen kun er et transportmiddel for folk, det er en mobil koncertsal, der kan øge køreglæden for bilejeren."Fordi bilproducenter ikke kan forstå alles auditionssmag og personlige præferencer for at designe bilstereoudstyr, så det er svært at behage det lydsystem, der er installeret i bilen, for bilejere, der kan lide at lytte til forskellige typer musik.Derfor, når du vil lytte til god musik bedre, skal du overveje at opgradere og modificere bilens lydsystem.


Indlægstid: Jul-10-2023